COPYRIGHT Peter Dahlerup Fotografi - call 0045 21602991

Om fotografen

Fotografen Peter Dahlerup er uhyre aktiv og vellidt hos såvel kunder som kollegaer. Fotografen besidder en stor fotografisk viden og deltager i kurser og workshops for hele tiden at være ajour med den nyeste trend.

Fotografen er kvik, kreativ og konkurrencedygtig på prisen og man får som kunde både en god oplevelse og et godt produkt.

Fotografen Peter Dahlerup færdes lige så hjemmevant på de bonede gulve på Fredensborg Slot som på arbejdspladsen med de støvede håndværkere.

Fotografen Peter Dahlerup har stor tålmodighed, som både er nødvendig ved børnefotos og ved komplicerede reklameopgaver og produktfotos af blanke ting, som fotografen har specialiseret sig i.

Fotografen Peter Dahlerup har base i Nordsjælland men fotografen har også hele Stor København som sit arbejdsområde. Fotografen har løst opgaver overalt i Danmark og i Syd Sverige.

Arbejdsområderne er:

 • portræt fotos private i studie eller on loaction
 • bryllupsfoto i kirke, park og til festen
 • business portrætter til web og HR afd.
 • kongresfoto og video på konferencer
 • reklamefoto – specialist i blanke ting
 • reportage foto – kommer ovaralt
 • pressefoto – internationalt pressekort
 • gruppe foto – firmaer og familier
 • firmaprofiler – interiør, eksteriør og personale
 • produktfotos i miljø eller studie
 • pas og kørekort foto
 • newborn og gravid foto
 • konfirmander og studenter
 • green-screen studie
 • stort studie på 100kvm
 • luftfotos
 • video

Fotografen Peter Dahlerup kommer overalt i Region Hovedstaden og SkåneFotografen Peter Dahlerup i et sefie billede på green-screen.

Fotograf Peter Dahlerup Fredensborg har studie på denne gård på adressen Oldveje 5 i Lønholt

Det velindrettede studie ligger på en gammel gård

Indendørs i det nye store studie på Oldvejen 5 hos fotograf Peter Dahlerup

Erhvervsfotografen Peter Dahlerup Fotografi er medlem af Dansk Fotografisk Forening og gruppen dff portræt-fotograferne og tilbyder blandt andet disse ydelser:

Personalefotos

Erhvervsfotografen Peter Dahlerup i Fredensborg kommer overalt – og det skal forstås både regionalt og i alle dele af samfundet. Peter Dahlerup har stor erfaring i portrætfotografi og derfor et sikkert valg når firmaet skal have lavet personalebilleder og fotos af medarbejdere i deres miljø på jobbet. Firmaer har ofte også brug for en fotograf til gruppebilleder og her har erhvervsfotografen Peter Dahlerup med sin erfaring i opstilling af store grupper og belysning af alle sin force. Erhvervsfotografen har som dff portræt-fotograf en stor viden om mennesker og poseringer og korrekt lyslægning, så det er oplagt for firmaer at bestille en portrætfotograf til fotografering af chefen, bestyrelsen og medarbejdere til brug for billeder til brochurer og billeder til årsrapporter. Erhvervsfotografen tilbyder at komme ud i firmaerne og lave alle optagelserne der, så fotografering af medarbejdere ikke tager for lang tid for den enkelte person. Peter Dahlerup arbejder hurtigt og effektivt og det giver en lav omkostning pr. medarbejder. Billederne leveres fuldt redigeret i henholdsvis et stort til tryk og et mindre i aftalt format til firmaets hjemmeside.

Produktfotos

Erhvervsfotografen laver packshots og produktbilleder i eget studie med port, så selv store ting kan køres direkte ind. Peter Dahlerup har i over 25 år lavet katalogbilleder for Oluf Brønnum & Co. og er specialist i de produkter, som forhandles her – nemlig bestik, glas, porcelæn, køkkentøj – så at sige alt til restauranter og køkkener. Erhvervsfotografen har gennem tiderne fotograferet rigtig mange produkter og den erfaring kommer især nystartede virksomheder med et lille budget til gode, for her er erhvervsfotografen en god sparringspartner når man skal have lavet billeder til en ny hjemmeside.

Reklamefotos

Erhvervsfotografen har lavet flere større reklamefotos med regi og miljø. Fotograferingen kan ske både i det store studie eller ude on location hvor kunden ønsker det.

Konference eller kongres

Erhvervsfotografen Peter Dahlerup er kendt som den velklædte og høflige fotograf som falder perfekt ind i enhver konference eller kongres. Peter Dahlerup leverer de flotte billeder af såvel deltagere som aktørerne på podiet med en alsidighed så alt dækkes ind. Med stor forståelse og indlevelsesevne sørger Peter Dahlerup for at få det hele med.

Bryllup

Erhvervsfotografen arbejder også som bryllupsfotograf og valget er her i høj grad et tillids spørgsmål. Skal du holde bryllup er det en god idé at bestille din bryllupsfotograf i rigtig god tid, og hos erhvervsfotografen får du altid en professionel fotograf med stor ekspertise og en værdifuld erfaring, som sikrer jer de bedste bryllupsbilleder fra jeres store dag. Det er en dag hvor alt skal klappe og ikke bare kan tages om.

Til et bryllup skal der indkøbes mange ting og budgettet er hos mange så stramt at man må gå på kompromis med den oprindelige plan. Book en professionel bryllupsfotograf for ligesom man ikke bliver en ny Victor Borge fordi du køber et Steinway flygel, så bliver du heller ikke en god fotograf bare du køber et nyt stort kamera. Mange brudepar har skuffet set optagelser igennem fra familie eller amatører, som har udgivet sig for at være fotograf. Mange bryllupsfotografer reklamerer med kvantitet – altså mange billeder – i stedet for kvalitet.

Børn

Børn er dejlige motiver og erhvervsfotografen Peter Dahlerup er professionel børnefotograf med stor erfaring i fotografering af børn i alle aldre. Hos Peter Dahlerup kan man få billeder af det helt nyfødte barn som man populært kalder Newborn billeder. Man også få månedsbilleder af barnet med et nyt billede hver måned i barnets første leveår. Der sker en rigtig stor udvikling fra nyfødt til barnets et års fødselsdag, og de dejlige børnebilleder er guld værd. Efter månedsfotograferingen fortsætter mange forældre med at få taget billeder en gang om året for på den måde at følge barnets udvikling. Når der kommer søskende fortsætter man så med både enkeltportrætter af børnene og søskendebilleder.

Dyr

Erhvervsfotografen bor i landlige omgivelser og her er fotografering af dyr blevet en naturlig del af sortimentet. Som portrætfotograf kender man også betydningen af at familiens kæledyr også er med på billedet. Det kan være at børnene har en hund, som de elsker overalt på jorden og så skal den naturligvis også med på børnebilledet.

Dåbsbilleder

Dåbsbilleder er et minde om barnets første store begivenhed i kirken, og det bør huskes med dejlige billeder af dåben i kirken eller billeder af dåbsbarnet med familien og gudmoder og dåbsbarn i fotografens studie. De klassiske dåbskjoler med lyserødt eller blåt silkebånd og diverse broderi og blonder er ikke nem selv at fotografere, så derfor anbefaler vi altid at gå til en uddannet professionel fotograf, der ved hvordan man skal fotografere dåbsbarnet. Vi anbefaler hos Peter Dahlerup Fotografi at man foretager fotografering af dåbsbarnet på en anden dag end selve dåben, da små børn aflæser forældrenes stress niveau instinktivt og derfor ikke altid er i det bedste humør, hvis man presser for meget sammen på samme dag.

Fotomodel

Drømmer du om livet som fotomodel eller har du fået besked af et modelbureau om at levere modelbilleder, så kan du trygt henvende dig til erhvervsfotografen Peter Dahlerup, som arbejder efter de højeste etiske og  moralske normer. Her kan du få taget professionelle modelbilleder enten i fotografens studie eller on location på et udvalgt sted med specielt miljø og stemning. Du kan altid henvende dig til fotograf Peter Dahlerup og diskutere mulighederne og få en snak om modelbilleder. Hvis du vil prøve at blive optaget som fotomodel i et modelbureau eller hvis du allerede er startet som fotomodel, så skal du bruge billeder til din portfolio mappe, og der kan du få taget de bedste modelbilleder hos os. Hos erhvervsfotografen Peter Dahlerup kan du trygt komme og du er altid velkommen til at medbringe en ven, veninde eller en af dine forældre. Er du under 18 år skal vi have en af dine forældres accept på at det er i orden at du bliver fotograferet.

Gravid

Graviditetsbilleder eller bare billeder af gravid om du vil er et så vigtigt punkt i en kvindes liv at det bør fotograferes af en professionel portræt fotograf. Den tid hvor kvinden står med sin store gravide mave i cirka 8. måned kommer ikke igen – jo måske med et barn mere. Men ofte er der forskel på mavens facon og man bør altid få professionelle gravid-billeder hos dff-portræt fotografen. Du kan trygt henvende dig til en dff portræt fotograf som alle arbejder under de højeste etiske og moralske normer. Du er også altid velkommen til at medbringe din kæreste eller veninde, og Peter Dahlerup vil sørge for at fotograferingen af den gravide forløber i trygge rammer.

Gruppe eller familiefoto

Et familiefoto med hele familien samlet er igen blevet yderst populært. I vores bedsteforældres tid var det helt almindeligt at man stillede op til fester og ved sammenkomster og lod sig fotografere af en professionel fotograf. En generation har så sprunget lettere hen over dette, for nu var det blevet allemandseje at have et kamera og så kunne man jo godt undvære fotografen og klare det selv. Mange har også fået de typiske familiebilleder til fester eller på ferier, hvor familien sidder bænket i festligt lag uden nogen form for opstilling. Når børnene nu ser familiealbummerne igennem så har de opdaget at der mangler nogle af de flotte familiebilleder med alle ens nære familiemedlemmer på. Til bryllupper eller runde fødselsdage, hvor alle er til stede og klædt pænt på og har fået håret sat, så er det blevet det store hit at få taget en række familiebilleder. Her kan du sagtens få dff portræt-fotografen til at tage både den store gruppe med alle på, og så bagefter mindre gruppefotos af de enkelte familier, søskende, børnebørn, oldebørn og hvad der laves af kombinationer.

I firmaer eller foreninger taler man om gruppefotos og her bestiller du erhvervsfotografen Peter Dahlerup til at komme ud og forevige de ansatte eller gruppen i bestyrelsen eller foreningen på den bedste måde, så alle tager sig godt ud.

Konfirmand

Konfirmationen er den første storebegivenhed i kirken for et ungt menneske og en bekræftelse på dåben, som man ikke selv kan huske. Til dåben er mulighederne for at posere for fotografen meget begrænset, men til konfirmationen er der rig mulighed for at lave både klassiske konfirmationsbilleder i studiet og mere afslappede og modelbilleder i naturen eller i et område med et spændende miljø. Konfirmandbilleder kan tages alle mulige steder og holdes konfirmationen på et spændende sted, så er det naturligt at tage konfirmationsbillederne der. Du kan i forvejen aftale med din dff portræt-fotograf hvor du helst vil have dine konfirmationsbilleder taget, og så får du af fotografen nogle gode muligheder. Billeder af konfirmanden er ofte suppleret med billeder af konfirmand plus eventuelt søskende og konfirmand plus søskende og forældre.

Newborn eller nyfødt

Newborn er den helt nye trend hvor den nyfødte baby ikke må være over 14 dage gammel, når den lille for første gang kommer til fotografering hos dff portræt-fotografen. Der findes forskellige stilarter når man taler om newborn billeder, og du må selv spørge din dff portræt-fotograf om du kan få den stil, som du selv ønsker. Du kan finde masser af inspiration hos alle dff portræt-fotograferne, så brug vores galleri og se dig omkring. Efter Newborn fotograferingen er der mange der så fortsætter med et Månedsfoto abonnement, så barnet kommer igen 12 gange og får et billede hver måned i barnets første leveår. Det er her den største udvikling på den korteste tid finder sted i barnets liv.

Portræt af par

Portræt er ikke bare et portræt af en enkelt person. Det kan være billeder af et kærestepar, billeder af et ægtepar, billeder af et søskendepar eller billeder af søskende samlet. Erhvervsfotografen Peter Dahlerup er uddannet i at placere både par og søskende så der er både dynamik og harmoni i billedet, og vi er skolet i den rigtige lyssætning, så alle får den bedste belysning. Mange forældre vælger efter månedsfotograferingen af det lille barn i dets første leveår at fortsætte med billeder en gang om året. Når der kommer søskende fortsætter man så med billeder af alle børnene samlet og billeder af hvert enkelt barn for sig selv både som klassisk portræt men også som billeder med mere krop. Tiden går og pludselig er børnene blevet store og pludselig er den ene af bedsteforældrene faldet bort, så uanset alder så udsæt det ikke – en dag er det for sent.

Student

En stolt student med sin hue der lige er sprunget ud fortjener et flot billede fra Peter Dahlerup Fotografi. Efter at have slidt i tre år i gymnasiet så er en glad student med sin nye flotte hue det perfekte motiv, og hvem vil ikke gerne takke forældrene for opbakningen gennem gymnasietiden ved at forære dem et flot studenterbillede. Hos dff portræt-fotograferne anbefaler vi altid at få taget billedet så hurtigt som muligt efter at studenterhuen er kommet på, da både studenterhuen og studenten ofte får lidt mere slidt udseende efterhånden som dagene går. Både til studenterbilleder og konfirmand fotos har vi hos erhvervsfotografen Peter Dahlerup stor succes med vores “OFF the DAY Photo Shoot” hvor man tager billederne i ro og mag en anden dag end på selve den store dag.

Boudoir og nøgen

Boudoir fotografi og nøgenfotos leveres i højeste kvalitet og kreativitet af erhvervsfotografen Peter Dahlerup. Boudoir er velkendt fra guldalder malerne, hvor en nøgen kvinde i sit boudoir er malet i en situation med delvis afklædning på en æstetisk smuk måde, som tiltaler beskueren og fremstiller kvinden på den absolut smukkeste måde.

Nøgenfotos er på ingen måde porno, og Peter Dahlerup Fotografi tager afstand fra pornobilleder og udnyttelse af unge piger til pornofotos. Nøgenfotos hos erhvervsfotografen er kunstneriske billeder af den nøgne krop, hvor lys og linjer gør billedet til et kunstværk.

Både til boudoir billeder og nøgenfotos optagelser er du som kunde i de bedste hænder hos medlemmer af dff portræt-fotograferne. Det er blåstemplede medlemmer af dff / Dansk Fotografisk Forening, som er professionelle fotografer med høj faglig kunnen og en reel behandling af alle kunder. Du er naturligvis velkommen til at have en ven eller veninde med til optagelserne, som behandles med stor diskretion og ikke offentliggøres uden kundens samtykke.