Du har netop klikket \"Ja-tak\" til et billede ... du kan betale de 1200,- kr. med Mobile Pay - eller du kan bestille dit helt eget billede meget billigere ved at ringe på 21602991
Menu

Prins Henrik på tur

Dingeling – dingeling lyder det fra cykel klokken “pas på – jeg er farlig”, sådan sagde Prins Henrik for et par år siden da han cyklede ned til Skipperhuset. Lørdag kom Prins Henrik susende ned ad Skipper Allé med sin adjudant lige i baghjulet, og roen i den ellers så fredelige slotshave blev for et øjeblik forstyrret. Nogle intetanende gæster i slotshaven fortrak skyndsomt til siden mens Prins Henrik med den advarende cykel klokke kom susende forbi.

1

Prins Henrik var inviteret til sæson åbning nummer 7 på Bådfarten Esrum Sø

Se alle de dejlige billeder her Foto kavalkade med Prins Henrik ved bådfarten

Det var en særdeles veloplagt Prins Henrik som ankom på cykel og parkerede den bag toilet bygningen. Prins Henrik nyder det årlige besøg hos Bådfarten Esrum Sø, hvor han elsker at være ved søen med de hyggelige mennesker.

Skibsreder Ole Birch tog imod og sædvanen tro gik man straks om bord og sejlede en kort tur – det blev i år en meget kort tur, da Prins Henrik skulle videre til et andet arrangement.

Efter ilandstigningen klippede Prins Henrik det røde silkebånd og erklærede bådfartens sæson 7 for startet.

Herefter talte skibsreder Ole Birch, borgmester Thomas Lykke Pedersen og sidst en særdeles veloplagt formand for venskabskommiteen Christian de Jonquieres, der også er formand for den konservative byrådsgruppe. Store smil fra Prins Henrik, der nød den gode stemning ved Esrum Sø, sammen med rigtig mange mennesker, der nød fællesskabet, solen og stegte pølser mv.

Skibsreder Ole Birch henledte opmærksomheden på bådfartens skibe, hvor Viking i år fejrer 100 år på vandet. På den store indsats fra de mange frivillige der gør det muligt, at gennemføre sejladserne.

Der bliver “slået glas” på den nyligt ophængte – men gamle messing klokke.

Prins Henrik blev kørt tilbage til Fredensborg Slot af chaufføren, og de mange mennesker fortsatte spisningen i det solrige dejlige forårsvejr ved Esrum Sø, som bruges til mange fritids aktiviteter.

One Response

  1. Pragtfuld solskinsdag i hyggeligt selskab. Og som vanligt flotte billeder fra Peter Dahlerup.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *