Billeder af børnene i hjemmets trygge rammer

Camillas dejlige børn hjemme på stuegulvet

Billeder af familier i deres eget hjem var et tilbud som Peter Dahlerup Fotografi lancerede på en Sweetdeal for nogle år siden. Det er fortsat rigtig populært at få fotografen hjem og lave billeder i hjemmets trygge rammer. I dette tilfælde er det en lejlighed i Humlebæk og Peter Dahlerup er hurtig til at komme på bølgelængde med børnene, som leger på gulvet. Billeder i private hjem har den udfordring, at fotografen hurtigt skal finde omgivelser, som kan bruges til at lave dejlige billeder uden forstyrrende elementer.

Stuen var studiet

De første billeder af børnene blev taget på stuegulvet i et hjørne, hvor børnene morede sig med at læse bøger. Peter Dahlerup måtte helt ned på maven for at få den rigtige vinkel. Bagefter var det familiens spisebord som aggerede studie rekvisit, og børnene sad op af væggen på bordet på de næste billeder. Familien valgte her  både bruntonede billeder og sort/hvide billeder.

Ved vinduet har familien lange gardiner som blev brugt som dekoration i en blanding af leg med fotografen og de sidste billeder den formiddag. Ser man billeder fra private hjem gemmer de på en masse historik.

Du kan også bestille Peter Dahlerup Fotografi til at tage billeder af din familie derhjemme. Ring på 21602991 og hør om mulighederne.