Børnehavefoto – Nordsjællands bedste tilbud med professionel fotograf med tålmodighed og sans for at få de naturlige smil frem, og der fotograferes også i weekend med eventuelle søskende.

Børnehavefoto eller institutionsfoto er portrætfoto i vuggestuer og børnehaver og tilbydes overalt af fotograf i Fredensborg Peter Dahlerup

Børnehavefoto konceptet går på tidsbestilling og selvvalgte mødetider, som vel at mærke holder hele dagen igennem. Man får tilsendt en login kode og vælger sine billeder i et lukket online system. Man kan bestille det antal og de størrelser, som man selv ønsker. Der er en tilbudspakke men det er ikke en fast pakke man er tvungen til at købe. Der er valg mellem farve eller sort-hvid billeder.

Børnehavefoto hos Peter Dahlerup Fotografi sælges under navnet “Luksus til Lavpris børnehavefoto” for det er præcist den samme fotograf i studiet, nemlig fotograf Peter Dahlerup, og det er præcist de samme billeder man får lavet og på samme luksus fotopapir med ægte fremkaldelse. Billederne bliver ydermere renskåret i de færdige mål, hvilket ikke er almindeligt hos kollegaerne.

Det er udelukkende det forhold, at der til børnehavefoto kommer et nyt barn hvert 5. minut – og man kan se måden man booker tider på ved flere end et barn ved at læse det vedhæftede  informationsbrev (se link længere nede) – og med en hel formiddag eller mere end det fyldt op med børn, som alle er klar og har fået jakken af og håret redt, så er børnehavefoto faktisk en god forretning, selv om prisen pr. billede er lav.

“Jeg lever af de tilfredse kunder”, fortæller Peter Dahlerup og fortsætter “og jeg er nødt til at give mig selv 100% hver eneste gang. Og tro mig at det er hårdt når det første barn kommer kl. 08.15 og det sidste barn måske kl. 14.50. Og både første og sidste og alle dem ind imellem skal have samme gode behandling med underholdning og gejst der smitter af. Mit laboratorium har flere gange bemærket at mine kunder er meget levende og har det helt rigtige glimt i øjnene og naturlige smil. Jeg tager også billeder af børn og familier i mit studie og jeg synes det er så dejligt med liv”, slutter Peter Dahlerup.

Og når Peter Dahlerup selv synes, at det er uretfærdigt at skulle købe en hel fotopakke hver gang, så vil han heller ikke have at hans kunder skal det. Et år køber et forældrepar en hel masse billeder til familien og så er det jo ikke sikkert, at familien næste år skal plastres til med billeder. Børn kan ikke programmeres og derfor er der både gode og dårlige dage for dem, når de bliver fotograferet, så hos Peter Dahlerup er der frit valg mellem antal og størrelser på billederne.

Og med den gejst og en god portion godt håndværk så lægger de tilfredse kunder det der behøves for at det er en god forretning med børnehavefoto.

Ønsker man gruppefoto af stuerne eller hele børnehaven, så kan man bestille Peter Dahlerup til at komme en hverdag, hvor der flest mulige personaler til stede.

Luksus til Lavpris Børnehave fotografering  link til PDF dokument med al den info du har behov for omkring Børnehavefoto hos Peter Dahlerup Fotografi – og ellers er du velkommen til at ringe på 21602991