Børnehavefoto på tilbud hos Peter Dahlerup Fotografi har disse fordele

  •  gratis fotografering – ingen købetvang – ingen faste pakker man skal tage først
  •  fotografering i weekender med søskende og gerne hverdage med gruppefotos
  •  vellidt professionel fotograf med børnetække der lever af tilfredse kunder
  •  holder tidsplanen hele dagen igennem og lige meget service fra først til sidst
  •  fleksibel fotograf som kommer overalt i Nordsjælland og København
  •  nærmere info og booking hos fotograf Peter Dahlerup på 21602991

Børnehavefoto på tilbud er en stor del af fotograf Peter Dahlerups hverdag i fjerde kvartal hvert eneste år. Store mængder af børnefotos passerer gennem Peter Dahlerups kamera og senere gennem laboratoriet for at blive beundret af de hundredevis af tilfredse kunder. Børnehavefoto regnes blandt professionelle fotografer ikke som noget særligt. Der er mere prestige i mange andre former for fotografi.

Når man som fotograf modtager en guldmedalje for et flot billede, så er man mega stolt. Det er man også med både sølv- og bronzemedaljer i fotokonkurrencer. Men det er mindst lige så meget værd – måske egentlig mere – når Københavns mest erfarne fotolaboratorie som laver billeder for de helt store fotografer og mange andre børnefotos fotografer flere gange bemærker, at billederne fra Peter Dahlerup Fotografi alle og enhver er super flotte og med sjæl og indlevelse, så man mærker at børnene på billederne virkelig kan lide at blive fotograferet af fotograf Peter Dahlerup.

Kender du en der er gravid så anbefal fotograf Peter Dahlerup til “Gravid billeder”

Til en professionel foto konkurrence vælger fotografen sit motiv og sit billede med omhu og efter en nøje udvælgelse bliver billedet redigeret omhyggeligt og optimeret, så dommerne giver det mange point at det udløser en af de eftertragtede medaljer i ædelt metal.

Helt anderledes går det til når en travl børnefotograf fotograferer et barn hvert 5. minut og visse dage fra tidlig morgen til sen eftermiddag. Hundredevis af billeder bliver derefter redigeret så de hver især har den helt specielle finish, som kendetegner Peter Dahlerups fotografiske arbejde. Og lige som i Vild Med Dans hvor publikum valgte et andet par end dommerne, så er det også her vigtigt foto fotograf Peter Dahlerup at hvert eneste billede i dagligdagens produktion til de kunder, som er grundlaget for forretningen – at de får alle deres billeder i guldmedalje kvalitet.

Hvis du ikke kan vente så er der altid et godt tilbud her Fototilbud

Der er aldrig fotokonkurrencer hvor de professionelle fotografer konkurrerer på store mængder af børnebilleder i god kvalitet. Fotograf Peter Dahlerup kalder i øvrigt sit børnefoto koncept for “Luksus til Lavpris Børnefoto” for det er jo den samme fotograf og samme høje kvalitet i børnehaverne som i studiet. Det er udelukkende fordi der i børnehaverne er en hel række kunder klar hvert 5. minut at det kan lade sig gøre at sælge billederne billigere der.

Fotograf Peter Dahlerup giver sig fuldt ud i sit arbejde med børnebilleder i børnehaverne og det smitter af på børnene og dermed også på billederne. En stor portion tålmodighed, lidt lomme pædagogik og en engageret fotograf der kan sit kram er opskriften på denne succes.

Fotograf Peter Dahlerup laver børnehavefoto på tilbud i hele Nordsjælland og København

Fotograf Peter Dahlerup er kendt for at holde sine tider.

Fotograf Peter Dahlerup har billige billeder og ingen købetvang.

Fotograf Peter Dahlerup laver børnehavefoto på tilbud på weekend og hverdag året rundt.

Fotograf Peter Dahlerup laver børnehavefoto helt gratis – I betaler kun for billederne.

Børnefoto med liv og nærvær fra den kendte børnefotograf Peter Dahlerup der kommer overalt i Nordsjælland

Børnefoto med liv og nærvær fra den kendte børnefotograf Peter Dahlerup der kommer overalt i Nordsjælland

Børnefoto i studie eller institution med priser hvor alle kan være med hos fotograf Peter Dahlerup

Børnefoto i studie eller institution med priser hvor alle kan være med hos fotograf Peter Dahlerup

Børnehavefoto på tilbud i børnehave med søskende en weekend

Børnehavefoto på tilbud i børnehave med søskende en weekend