Bryllupsmagasinet har i deres nyeste nummer en stor artikel med overskriften:

“Bryllupsfotografernes gode råd”

Bryllupsmagasinet ringede i den anledning til bryllupsfotograf Peter Dahlerup for at få en udtalelse, og herunder bringes den i sin fulde længde med de ledsagende billeder.

Brudepar i skybrud midt i bryllupsfotograferingen

Bryllupsmagasinet: “Hvad skal man som brudepar tænke på inden bryllupsfotograferingen?”

“Jeg synes, man skal vælge en seriøs fotograf. Det er både et spørgsmål om kemi, men også om man vælger en fotograf, der har den rigtige ballast. En, der kan klare de strabadser, man kan komme ud for i en given situation. Der er en del brodne kar, der udgiver sig for at være fotografer, og de er ikke vant til at håndtere de situationer, man kan komme ud for og får ikke taget professionelle billeder. Så hænger brudeparret på den, de får et forkert produkt.

Derfor er det en god idé at besøge fotografen og få en dialog. Derudover vil jeg anbefale, at man ikke kun regner på kvantiteten af billeder, men i stedet for kvalitet. Det er ikke nogen sag at trykke på knappen og få mange billeder, der skulle gerne være rigtig mange gode billeder”, fortalte bryllupsfotograf Peter Dahlerup

Bryllupsmagasinet: “Fortæl om det mest mindeværdige bryllup, du har fotograferet?”

“Et af de bryllupper, jeg husker bedst, var en gang vi fotograferede i Sorgenfri Slotspark og blev overrasket af et skybrud, der kom meget pludseligt. Det væltede pludselig ned med vand. Brudeparret stod under en paraply og var forholdsvis i læ, men jeg blev virkelig våd. Det var virkelig slemt, der var gæster, der ikke kunne komme frem på grund af vejret. Men vi fik taget nogle virkelig smukke billeder med regnen, der silede ned foran brudeparret. De smilede mindeværdigt på alle billederne.

Bagefter tørrede vi briller og kamera og fortsatte fotograferingen indendørs på Frilandsmuseets Restaurant, hvor brudeparret skulle holde deres fest”, sluttede bryllupsfotograf Peter Dahlerup.

Billedet herunder er fra Kronborg Slot en solrig dag i april. På den anden side porten står en gæst og holder turister tilbage. Bag mig står en anden hjælper og beder folk om lige at vente to minutter mens brudeparret går over broen. Til venstre for brudeparret går en tredje hjælper med en stor refleksskærm. Endnu en professionel løsning fra bryllupsfotograf Peter Dahlerup

Brudepar i stærk forårs sol på Kronborg Slot

Se mere om brudepar og bryllupsfoto på bryllupsfotograf Peter Dahlerups hjemmeside

www.weddings.dk