Business Portræt gav medalje til

fotograf Peter Dahlerup

Fotograf Peter Dahlerup var igen blandt de præmierede ved fotografsammenslutningen Colour Art Photo’s billede konkurrence, der blev afsløret ved foreningens årsmøde på zoom i weekenden. Alle billeder blev bedømt af et professionelt dommerpanel efter udstukne internationale regler.

Fotograf Peter Dahlerup blev tildelt en Bronzemedalje for dette innovative Business Portræt fremstillet i studiet i Fredensborg med green-screen teknik i kategorien: Business Portræt.

Dette Business Portræt skiller sig ud fra mængden og fanger øjet og har samtidig en signalværdi for kunden på billedet arbejder som coach og konfliktløser verden over og derfor har fotograf Peter Dahlerup lavet idéen med de tre uskarpe personer i en globe.
Se flere Business Portræt billeder her under profilfoto
Og kontakt så Peter Dahlerup Fotografi på mobil 21602991
Eller skriv din besked på kontakt formularen her KONTAKT
Fotograf Peter Dahlerup er medlem af

Colour Art Photo, der er  er en international sammenslutning af

fotografer der udover Danmark, bl.a. findes i Norge, Schweiz, Holland og

Belgien. Organisationen er stiftet helt tilbage i 1974.

I dag står CAP for professionel fotografi i høj kvalitet. Medlemmerne er alle professionelle fotografer der beskæftiger sig med fotografering som en levevej. Der afholdes jævnligt kurser, seminarer og konkurrencer for fotograferne med det formål at udvikle fotografiet og bl.a. udnytte de muligheder den digitale teknologi har givet faget. Men også markedsføring og udbredelsen af kendskabet til hvad en ”rigtig” professionel fotograf kan tilbyde, er noget gruppen arbejder meget med.
Fotograf Peter Dahlerup har været fotograf nærmest hele sit liv men har været selvstændig med eget atelier siden 1990.
”Moden skifter og det gør stilen i fotografiet oogså. Følger du ikke med og tilbyder tidens stil, ja så er konkurrencen i dag så markant, at man hurtig bliver taber i markedet.  Netop fordi moden konstant skifter, er jeg aktiv i blandt andet fotografsammenslutningen COLOUR ART PHOTO. Her henter jeg rigtig megen inspiration og god sparring og netværket med andre professionelle kolleger. Derfor er jeg naturligvis meget glad og stolt over igen i år, at blive anerkendt for mit arbejde”.