COPYRIGHT Peter Dahlerup Fotografi - call 0045 21602991

Flotte konfirmandfotos på konfirmandfoto-tilbud

Flotte konfirmandfotos på konfirmandfoto-tilbud

flotte konfirmandfotos på konfirmandfoto-tilbud hos fotograf i Fredensborg Peter Dahlerup
Konfirmanderne kan vælge enten ude i naturen som adventure-photo eller inde i studiet som classic-photo

Flotte konfirmandfotos på konfirmandfoto-tilbud

Se mange nye flotte konfirmandfotos – tryk her på konfirmandfotos

Tøjet var perfekt – dagen perfekt med glade gæster og gode gaver – dejlig mad og god vin til de voksne – en dejlig dag i kirken og turen hjem i pyntet bil til festen … men nu flere dage efter manglede der så de helt perfekte billeder.

Der var godt nok blevet knipset mange konfirmandbilleder på selve dagen – de fleste med mobiltelefoner. De var sjove og skøre for mobilen var jo med hele dagen …. men den hvide kjole var blevet alt for hvid … lyset i øjnene var for skarpt … der var grimme skygger … æv altså … og selv dem onkel havde taget med sit nye spejlrefleks var ikke gode …

Nu søgte konfirmanderne efter flotte konfirmandfotos på konfirmandfoto-tilbud.

De fandt alle sammen løsningen hos fotograf Peter Dahlerup i Fredensborg, som har et super koncept der hedder “OFF the DAY Photo Shoot” hvor man får taget de mest fantastiske og flotte konfirmandfotos på en anden dag end selve konfirmationen. Det er et koncept med stor succes.

Det giver helt fantastiske muligheder – vi kan huske konfirmanden der kørte på mini løbehjul på en skatebord bane i sit nye konfirmationstøj – pigen der blev fotograferet i sommerhuset i Hornbæk – pigen der kunne slå sig løs uden at tænke på tiden – for der var ingen gæster der ventede derhjemme – og selvfølgelig var vejret perfekt.

Sådan er det en stor fordel med “OFF the DAY Photo Shoot” !!!

Og nu hvor Peter Dahlerup Fotografi er optaget i Colour Art så kan konfirmanderne deltage i konkurrencen om en Tur i Tivoli til en værdi af 2019,- kr. – og der er 10 konfirmander som kan vinde en flot stor plakat med deres eget billede sat smart op som en cover forside.

 

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.