Gavekort på fotografering er den mest kærkomne gave du kan komme med. Det er nemt og et gavekort på fotografering skal ikke byttes men bare indløses.

Hele året og ikke kun til julegaver er et Gavekort på fotografering en yderst populær gave. Både til runde fødselsdage og andre mærkedage i familien er et  Gavekort på fotografering et hit. Mange børne eller børnebørn har fået ønsket om et stort familiebillede, og hvad er mere naturligt end at dem eller den der skal modtage gaven også er med på billedet.

Peter Dahlerup Fotografi er ekspert i familiebilleder og tilbyder at man foruden det store familiebillede, som skal bruges til den reelle gave, også får taget de forskellige familie grupper som er til stede. Man kan fotografere alle de kombinationer som I ønsker og så betaler I for de billeder I vælger.

Når du køber et Gavekort til fotografering så bestemmer du selv beløbet på gaven så det passer med dit budget og modtageren bestemmer selv hvordan det skal bruges. De fleste har et gavebudget og de fleste modtagere kan så selv opgradere hvis de ønsker større eller flere billeder.

This short video is in English and tells you about the Giftcard offer