COPYRIGHT Peter Dahlerup Fotografi - call 0045 21602991

Gravid fotografering i naturen

Gravid fotografering i naturen

Gravid fotografering i naturen er helt gratis her i sommer - så du skal kun betale for de billeder du vælger
Gravid fotografering i naturen er helt gratis her i sommer – så du skal kun betale for de billeder du vælger

Gravid fotografering i naturen laves hele året og ellers er du velkommen inde i det store studie.

Gravid fotografering i naturen og i studiet inspiration i dette galleri for gravid billeder

Til gravid fotografering kan du låne flotte gravid kjoler hos mig og de fleste låner et par stykker. Du kan så skifte undervejs og få billeder med både forskellige opstillinger, forskellige kjoler og på forskellige locations.

Gravid fotografering i naturen er selvfølgelig mest populær i den periode hvor vejret tillader det. Men der er rigtig mange fordele ved både tåget vejr, dybe tunge skyer og sne landskaber.

Gravid i januar udendørs

Jeg blev ringet op af en højgravid kvinde fra Måløv vest for København, som gerne ville fotograferes helt nøgen i en offentlig park. Det var i januar måned med en temperatur på kun et par plus grader. Er det i orden med dig, spurgte hun mig i telefonen. Ja selvfølgelig er det – det er jo dig og ikke mig der skal stå nøgen i den park. Billederne blev perfekte og blev senere brugt til en konkurrence i England i SWPP. Det står for Society of Wedding and Portrait Photographers, som Peter Dahlerup Fotografi også er medlem af.

I det store studie har vi forskellige hjælpemidler til at gøre billederne interessante. Vi råder over green-screen så der kan indsættes baggrunde, og Peter Dahlerup Fotografi er ekspert i cinema lighting, som er den teknik som man bruger ved indspilning af biograf film.

Om billederne tages inde i studiet eller ude i naturen så er du hjertelig velkommen til at medbringe kæreste, mand eller veninde til at hjælpe dig undervejs. Vores kodeks i Peter Dahlerup Fotografi garanterer dig at vi udelukkende laver flotte og etisk korrekte billeder. Vores mål er at du skal være stolt af at hænge billedet op på væggen i dit hjem.

Tag en uforpligtende snak med fotograf Peter Dahlerup på 21602991

PS – hold altid øje med dagens tilbud her på fototilbud

 

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.