Gruppebillede på glas

Gruppebillede på glas eller gruppebillede på metal eller gruppebillede på fotopapir eller lærred – du vælger selv. Fredensborg Kommune i Nordsjælland har gennem de seneste mange år valgt at få Fredensborg Byråd fotograferet kort efter valget. Billedet laves sådan at selve billedhinden trækkes over på en hærdet glasplade på 5 mm tykkelse i dette tilfælde på 50 x 70 cm. Billedet svejses fast på glaspladen og der monteres beslag på bagsiden til usynlig ophængning på en væg. Billedet hænger i korridoren til Byrådssalen på Fredensborg Rådhus.

Firmaer og foreninger og bestyrelser og private og alle der har behov for et gruppebillede kan trygt henvende sig til Peter Dahlerup Fotografi på 21602991

Når en person mangler – hvad så?

At folk ofte blinker når billedet tages, det klarer fotograf Peter Dahlerup nemt ved at tage flere billeder efter hinanden. Så kan man efterfølgende skifte ansigter eller bare øjnene ud.

 

 

Gruppebillede blev fuldendt

Mie Stattau var fraværende på den oprindelige dag, hvor billedet blev taget. Flere uger senere satte fotograf Peter Dahlerup udstyret op med samme lys, brændvidde og afstand som ved den oprindelige fotografering. Mie blev sat på en stol så det matchede ind i det oprindelige setup. Billedet blev taget og fotograf Peter Dahlerup fik fuldendt det perfekte gruppebillede af hele det samlede Fredensborg Byråd.

Gruppebillede på glas ophængt på Fredensborg Rådhus

Fotograf Peter Dahlerup havde været til reception hos borgmester Thomas Lykke Pedersen i Rådhuskælderen i anledning af hans fødselsdag. På vej hjem fik fotograf Peter Dahlerup så lejlighed til at se det færdige gruppebillede på glas i 50 x 70 cm ophængt med usynlige beslag. Billederne hænger i korridoren til Byrådssalen på Fredensborg Rådhus, så alle der har et ærinde i byrådssalen kan se dem.