Lej fotograf Peter Dahlerup ring 21602991 – gør som Gitte og få nye billeder til hjemmesiden.

Lej fotograf konceptet er lige som lej håndværker konceptet. De fleste med egen bolig kender godt det problem at man skal have udført noget arbejde men er ikke altid klar over hvor faggrænserne skiller. Er det nu en tømrer eller en snedker eller en glarmester man skal have til at skifte vinduer, hvor der også skal males lidt tilsluttende paneler.

Lej fotograf Peter Dahlerup og få en fair pris – vi lever af tilfredse kunder. Generelt bygger alle opgaver på en timepris + materialer men vi skeler til opgaven og til bundlinjen og sørger så for at der er tale om et reelt tilbud. Timeprisen er fortsat kun 676,- kr. + moms og Peter Dahlerup er en kvik og kreativ fotograf.

New Look CPH Gitte Reland i København skulle bruge forskellige nye billeder af sig selv og sin nye klinik på Østerbro til annoncer og sin hjemmeside og ringede til erhvervsfotograf Peter Dahlerup i Nordsjælland som lavede en total løsning med succes og en god oplevelse. Det kostede Gitte 3 timer á 676,- kr. + moms til skattefar – ikke noget med ekstra for dit og tillæg for dat.

Sådan er der rigtig mange kunder der lige skal have nogle billeder af medarbejdere + måske lidt interiør eller eksteriør eller måske et gruppefoto af alle. Vi har netop fotograferet nogle advokater på Teglholmen og medarbejdere + gruppefoto hos Risika i Kronprinsessegade og nogle læger i Hillerød og en hel række afdelingschefer i Fredensborg Kommune. Københavns Universitet får jævnligt fotograferet både medarbejdere og studerende og vores kunder fordeler sig på mange brancher over hele Region Hovedstaden.

Lej fotograf Peter Dahlerup og få udført alle de fotografiske opgaver du har brug for. Og ligesom f.eks. den føromtalte snedker så betaler du en timeløn + materialer som i min optik er det mest reelle og fair. Du får et overslag eller et reelt tilbud som du kan forholde dig til. Min afstamning er jysk og der er et ord et ord og selv om København hver uge befolkes med jyske håndværkere som går for både at være meget trosfaste og reelle men også samvittighedsfulde og udfører deres arbejde til punkt og prikke, så har Peter Dahlerup base i Fredensborg i Nordsjælland hvor et stort studie er klar til alle slags opgaver.

Lej fotograf Peter Dahlerup som fuld service fotograf betyder også at såfremt der er en opgave som kræver enten andre ekspertiser, mere udstyr eller flere fotografer, så har Peter Dahlerup i sit store netværk af professionelle fotografer så mange kontakter at trække på, at du som kunde kan være tryg og kun har en enkelt du skal ringe til – nemlig Peter Dahlerup Fotografi på 21602991

Når det store  Danish Beauty Award show i Tivoli Congress Center i København løber af stablen med rød løber og uddeling af priser så er Firmafotografen Peter Dahlerup netop den kontakt som Anne-Dorte Mathiesen – chef for Danish Beauty Award – altid ringer til. Peter Dahlerup har ansvaret for kendis billeder på rød løber og efterfølgende hele aftenen at tage de officielle vinderbilleder med prismodtagerne sammen med de kendisser som udleverede priserne.

Derfor er andre fotografer hyret ind til at dække showet og overrækkelse af priserne på scenen samt andre igen til at dække stemninger i foyeren. Ydermere er et video crew hyret ind til at dække det hele og lave flere former for video præsentationer.

Se flere profilbilleder på Firmafotografen profilbillede med power

moderne profilbillede med uskarp baggrund og miljø som lej fotograf Peter Dahlerup har fotograferet on location hos New Look Cph hos Gitte Reland

Billedet er taget i klinikken på Østerbro og fotograf Peter Dahlerup har stor erfaring i at se det rigtige og arbejder hurtigt og professionelt