Make-Over i Fredensborg med stor succes

De driftige folk bag Girls Night Out havde i en konkurrence inviteret kvinder til at deltage helt gratis til en make-over. Her i Fredensborg ville man vise hvad byens butikker kan præstere, og vinderen ville kunne udleve sin drøm om forvandling som stjernerne gør det.
Valget faldt på Lianne fra Tikøb. Hun har arbejdet på Det Danske Madhus i Helsingør og er nu efterlønner. Lianne tjener lidt ekstra som statist i film og TV serier som f.eks. Sommerdahl. Lianne er ikke en typisk pyntet pige, og hun havde mange gange set skuespillerne blive stylet til optagelse.
Nu var det Liannes tur til selv at blive stylet som en stjerne.

LA Styling Lene Andersen, Fredensborg Blomster Christina, Audra Beauty Studio, Kommandanten & Cecil
Rikke, White Nile Cotton Birgit, Fredensborg Briller Anja med assistant, Franci Christina, By Dina Christina
Guldsmed Sabine Sørensen og Fotograf Peter Dahlerup – Restaurant Skipperhuset med Rune og Anders
passede deres arbejde og er ikke med på billedet.
Og forrest siddende Lianne Hattel

Hos LA Styling/Lene Andersen fik Lianne en studsning og lagt babylights i toppen plus en lækker toning ovenpå for at give håret den perfekte farve og glans. En farve Lianne fremadrettet vil have nem ved at vedligeholde.

LA Styling er også make-up og styling, og Lene Andersen tilbyder at gennemgå hele din garderobe og finde de rigtige match så du kan være stylet og få at vide hvad du skal gå med.

Få hjælp her hos Lene Andersen og læs mere her: www.lastyling.dk/

Kunden har modtaget zoneterapi behandling hos bb@whitenile.dk
Zoneterapi er tryk på fødder, hvor kroppens reflekszoner befinder sig. Disse stimuleres ved tryk således at kroppens meridianer aktiveres. Herefter finder kroppen selv ud af, hvordan der skabes balance i krop og sjæl. Zoneterapi er specielt effektivt til kroniske symptomer, som du har lært at leve med.
White Nile Cotton holder til i Asminderødgade overfor Asminderød Kirke, hvor Birgit har indrettet lokale med hygge og varme, så kunden får den ro der skal til for den perfekte oplevelse.

Kunden kom til behandling hos By Dina (by-Dina.dk) – en holistisk skønhedsekspert, med speciale indenfor naturligt ansigtsløft uden kirurgi, men ved brug af bl.a. kosmetisk akupunktur, cupping, bindevævsmassage og ansigtszoneterapi. Kunden fik By Dinas signatur behandling “Temple of Beauty” – en 75 min lang skøn og afslappende ansigtsløft og massage, som efterlader huden glat, glødende og med synligt færre rynker samt krop og sind i ro og balance. Der bruges udelukkende økologiske og veganske produkter fra danske Skøn Skincare som fik hele 2 Danish Beauty Award nomineringer i 2021. En behandling, som gør at kunden bliver super glad og tilfreds og har lyst til at prøve igen.

www.by-dina.dk

Hos Franci blev Lianne stylet i 4 sæt tøj. Vi fandt frem til et hverdags sæt som bestod af strik og skjortebluse fra det danske mærke Project AJ117 og de Coatet leggings er fra Soya concept Det andet sæt Lianne blev stylet i var et sæt som kan bruges til hverdag og fest. Kjolen er fra Masai, den sorte top er fra JBS, de sorte coatet leggings og Frakken er fra Soya Concept, som også blev det sæt Franci forærede Lianne. Værdi for hele sættet 2100kr som kan købes både i butikken og på www.francishop.dk FRANCI er en dametøjs butik med lækkert tøj, sko, lingeri og accessories. Vi har et stort udvalg af populære Brands i alle prisklasser. Vi lægger meget vægt på den personlige betjening. Bliv inspireret på www.francishop.dk
Dagen startede med neglebehandling i en ny privat skønhedsklinik AUDRA.dk. AUDRA.dk specialiserer sig i naturlige negle behandlinger, neglebiddeforløb og estetisk, minimalistisk, moderne neglekunst. Kunden fik manicure (neglebånd ordnet, negle filet til) og lakering med CND Shellac, masseret med cremen Multibalm fra Skønskincare. En behandling som mange kvinder hurtigt bliver afhængig af.
Lianne fik prøvet rigtig mange smarte brillestel hos os i Fredensborg briller. Vi prøver altid at finde den rigtige brille der passer til tøjstil og personlighed. Brillen skal være en associeres og et visitkort der hjælper dig med at se verden klart, og samtidig med at se godt ud og fortæller verden hvem du er!! Lianne endte med en cool smart business brille fra det tyske brillefirma Coblens og et super flot smukke stel fra franske Pugnal Flere modeller fra vores store udvalg kan ses på www.Fredensborgbriller.dk

Rikke fra Kommandanten og Cecil fandt lækre accessories til Lianne sammen med stylist Lene Andersen.

De lækre støvler som Lianne fik foræret er fra Tim og Simonsen. Til festtøjet prøvede Lianne et guldbelagt armbånd fra DNSK Copenhagen, en fin lille clutch i sort og guld fra Sonja Love og tørklædet er fra Qnuz.

Kommandanten og Cecil ligger i butiksfællesskabet No. 16 i Jernbanegade.

Her finder du alt i accessories, neglelak, hårpynt, smykker, tørklæder, sko, tasker og et udvalg af tøj og et stort udvalg i alle prisklasser – også til de små.

instagram.com/kommandanten_og_cecil/

Lianne fik i gave et par sølv creoler, som ikke kræver huller i ørene. Derud over blev hun stylet med en 14kt guldring med diamanter og sort tahitiperle, en lang sort spinelkæde med tahitiperler samt en 14 kt guld kuglering med diamant.

Guldsmed Sabine er et natur inspireret smykkemærke, hvor håndværket er i højsæde og kunde relationen personlig.

Kollektionen kan ses på www.guldsmedsabine.dk og i

Fredensborg Briller i den flotte hvide butik midt i Jerbanegade hver torsdag.

Christina fra Fredensborg Blomster havde valgt en gaveæske fra Summerbird til Lianne. Fredensborg Blomster har et kæmpe udvalg af blomster og dekorationer og alt den pynt, man kan ønske sig.

Fredensborg Blomster er ikke kun blomster mere men et væld af lækre ting til gaver eller til forkælelse derhjemme. Foruden Summerbird chokolade kan nævnes specialiteter og lækkerier fra Made by Mama og Hr. Skov i Blåvand, Johan Bülow Lakrids, Gin fra Elgin og Wally & Wizh Vingummi.

Fredensborg Blomster ligger mit i Jernbanegade i Fredensborg.

www.fredensborgblomster.dk

 

 

Lianne og veninden Gitte, som havde anbefalet Lianne at melde sig fik en dejlig aften i Restaurant Skipperhuset. Med det karakteristiske skrå hvide hus ved Esrum Sø og nabo til Challuphuset er det et yderst charmerende og populært udflugtsmål.

Her er hvad Lianne og Gitte fik at spise:

SALT VAFFEL – trøffelmayo & serranoskinke
ARANZINI – friteret risotto med urtemayo
SERRANOSKINKE – fra Casalba & salted mandler
SVAMPETOAST – ristet brød med kantareller & østershatte
STEGT TORSK – selleri & safransauce
SVENSKE BLÅBÆR – friskostcreme & saltet caramel
CHOKOLADEMOUSSE PÅ MANJARI – passionsfrugt & syltede kirsebær

www.skipperhuset.dk

Fotograf Peter Dahlerup har haft studie i Fredensborg siden 1990 og har arbejdet med billeder både i studiet men endnu mere ude hos kunderne.

“Fotografen der er kvik og kreativ og laver billeder til alle formål – kommer overalt.”

Fotograf Peter Dahlerup laver alle slags billeder til private fra babybilleder, børn, konfirmandfotos, bryllupsbilleder til senior portrætter. Peter Dahlerup er kåret til “Nordisk Mester i Bryllupsfotografi” og er kendt for sine desgnede bryllupsbøger.

Fotograf Peter Dahlerup laver også alle slags billeder til erhverv – både video og still billeder – og både på jorden og fra luften med fly eller drone.

www.dahlerup.dk

www.weddings.dk

Lene Andersen/LA Styling valgte til makeuppen at markere Liannes øjne og lave en flot hud ved brug af airbrush, som ligge en jævn og perfekt foundation på huden, som holder hele dagen.

Som stylecoach ved jeg, at det at blande flere stilkerner er med til at give tøjet kant. Derfor valgte jeg at style Lianne i outfits hvor vi blandede især den feminine og rå kerne, hvilket Lianne også følte sig godt tilpas i.

Alt tøjet er fra Franci og de lækre rå støvler fra Kommandanten og Cicil.

Trænger dit garderobe skab til et eftersyn eller mangler du idéer til dine tøj indkøb eller sammensætninger af allerede indkøbte ting, så kontakt LA Styling.

 www.lastyling.dk