Mors dags gave foto tilbud hos fotograf peter dahlerup i fredensborg med optagelse og billede til mor eller mormor

Mors Dags Gave

Et billede fra fotograf Peter Dahlerup holder længere end blomster og sætter sig ikke på

sidebenene som chokolade – allerhøjest bliver smilerynkerne aktiveret ved glæden over

billedet af børnene eller børnebørnene.

INFO & BOOKING HER PÅ  21602991

Priserne starter i år ved 295,- kr. for en optagelse i studiet ncl. 1 forstørrelse i 13×18 cm enten i farve eller i sort/hvid, og så kan du tilkøbe ramme eller du kan opgradere til en anden størrelse hvis du vil gøre noget ekstra . Her kan du se priserne på alle størrelse billeder og prisen på ekstra billede af samme variant – klik her.

Som regel er det jo børnenes far der står for betalingen og måske har fruen længe ønsket sig et godt naturligt billede af ungerne og så skal bedstemørene da også have, for det er deres kæreste eje.

Mors Dags Gave Corona restriktioner: Ingen corona pas – mundbind når I kommer og går og
kun hvis I vil lave noget fis med billederne ellers ikke under fotograferingen.

En Mors Dags Gave i form af et smukt billede af børnene går lige i hjertet på alle mødre – uanset om det er bedste eller olde udgaver af mødre.

Og uanset om børnene er små børnehavebørn eller store teenagere så er de og vil altid være børn og lige så kærkommen er et billede som gave. Fotograf Peter Dahlerup har stor erfaring i at fotografere børn og de store teenagere vil måske gerne vise deres personlighed ved at være lidt seje og måske gerne vil fotogarferes udenfor studiet for derved at opnå en naturlighed.

Vil du se flere billeder så se her Familiefoto

Vil du købe et Gavekort så brug KONTAKT

 

gruppebillede-studie-fotograf-peter-dahlerup

Fotografering af børn

Fotograf Peter Dahlerup i Fredensborg tager masser af børnebilleder og har en stor erfaring i at fotogarfere børn. Gennem mange år har den gemytlige fotograf med børnetække fotograferet tusinder af børn helt fra små vuggestuebørn og derefter børnehavebørn til store skolebørn og teenagere og unge voksne, som jo stadig er børn set fra deres forældres vinkel.

Fotograf Peter Dahlerup har lavet dette Mors Dags Gave tilbud men har hele året et særligt godt tilbud til Institutioner. Vi kalder det “Luxus til Lavpris Børnefotografering”. Det skyldes at det er den samme fotograf – nemlig fotograf Peter Dahlerup, der kommer ud i børnehaven fog tager billederne og det er samme udstyr og samme redigering af billederne og de laves på det flotte og holdbare fotopapir som i studiet – men hvordan kan det så gøres så billigt.

I en institution er der rigtig mange børn på meget kort tid og selv om der i princippet kun er 5 minutter pr. barn, så bliver det altid super gode billeder. Det er ikke noget vi bare skriver – du er velkommen til at ringe til f.eks. Labyrinten eller Spiralen i Hillerød og spørge. Sagen er nemlig at der er ingen købetvang og der er frit valg på alle hylder, så der er ikke bare en fast pakke med nogle ens billeder. Forældrene kan købe hvad de vil – få og små billeder eller store og mange eller en skøn blanding. Der er også pakker men alle kombinationerne og priserne kan du se her

Og når der ikke er købetvang så er det store salg udelukkende fordi forældrene elsker billederne og bestiller fotograf Peter Dahlerup år efter år. Men derfor kan I godt ringe og høre om der er en ledig dag til Jer også. Det er oftest i weekenden at portrætterne tages med søskende og så tages der gruppebilleder på hverdage med personalet.