Pasfoto til alle aldre 0-105 år – foto til kørekort – foto til ledsagerkort – og som en service får du foruden 4 pasfotos også 4 portrætter – pris kun 100,- kr. – betaling kontant eller Mobile Pay – tidsbestilling nødvendig på 21602991

  • Tålmodighed med børn
  • Vi har en særlig opstilling til baby pasfoto hvor barnet skal fotograferes på samme måde som en voksen.
  • Vi har mulighed for at modtage kunder i kørestol via en port, så man kører direkte ind i studiet.
  • Vi har mulighed for at rykke ud til plejecentre og bosteder for handicappede, hvor det er nemmere at fotografen kommer ud til beboeren og plejepersonalet. Det har vi gjort flere steder i hele Nordsjælland.
  • Studie midt i Fredensborg Kommune

Der er særlige regler for et pasfoto, og de regler kender fotograf Peter Dahlerup selvfølgelig. På et pasfoto skal man sidde med ansigtet direkte mod kameraet og med lukket mund. Rigtig mange – og især voksne kvinder – har sagt følgende når de forlod studiet med deres pasfoto: “Gud fader bevares – ser jeg sådan ud!”

pasfoto

En sådan negativ udtalelse fra en pasfoto kunde har fotograf Peter Dahlerup vendt til en positiv oplevelse.

Nu bliver alle pasfoto kunder tilbudt et hurtigt portræt med smil og det hele ganske gratis. Hvem har brug for 8 pasfotos og netop 8 billeder er hvad den lille pasfoto printer laver på et ark. Så nu får man 4 pasfoto og 4 portrætter med smil på et ark – og stadig til den konkurrencedygtige pris på kun 100 kroner.

Resultatet har hurtigt givet en meget mere positiv oplevelse for Peter Dahlerups pasfoto kunder.

Tålmodighed med børn

Som en garvet børnefoto fotograf ved Peter Dahlerup hvordan de små skal tackles, når de ikke lige er i humør til et pasfoto, når de kommer ind i studiet. Her kommer fotograf Peter Dahlerups store tålmodighed situationen til gode.

Case story:

En familie kommer ind i studiet og en far på 42 skal have pasfoto og datteren på 2 år skal have pasfoto. Farmand starter og får hurtigt både et pasfoto helt efter reglerne, og bagefter et portræt med smil.

pasfoto _DSC9031

Datteren på 2 år hænger op af forældrene og vil absolut ikke fotograferes. Fotograf Peter Dahlerup begynder så småt at lege med hende, og i første omgang uden held. Men fotografens tålmodighed giver til sidst gevinst, for datteren får taget sit pasfoto, og bliver så glad for at blive fotograferet, at hun lidt senere poserer med smil til nogle portrætter.

Da familien skal hjem står datteren og giver krammer til fotografen og igen en pasfoto service succes.

Familien bestilte foruden de to pasfotos et ekstra portræt af manden og to forstørrelser af datteren.

Jan Gundtofte-Bruun photo by Peter Dahlerup ref F9030 pasfoto_s-DSC9042

Glade kunder der foruden et godkendt pasfoto også fik disse dejlige billeder hos

Peter Dahlerup Fotografi – bestil tid til dit eget pasfoto på 21602991