Pressefoto af Dronningen der beundrer blomsterhav foran Fredensborg Slot

Pressefoto af Dronning Margrethe som beundrer det store blomsterhav foran Fredensborg Slot til ære for Prins Henrik

Når et pressebillede er enestående så er der salg i det. Bortset fra Billed-Bladet var fotograf Peter Dahlerup den eneste fotograf der dagen efter at Prins Henrik var gået bort fik taget billeder af Dronning Margrethe, som kom ud på slotspladsen på Fredensborg Slot for at beundre de mange blomster og tegninger, som befolkningen havde lagt frem til ære og minde om Prins Henrik.

Dette pressebillede blev hurtigt solgt til både Ekstra-Bladet, Metro Express, B.T., Her & Nu og Uge-Nyt Fredensborg.

Men et godt pressebillede er ikke kun forbeholdt de kongelige og kendte men også alle os andre.

Afholder dit firma en event, så er der både til indbydelsen forud for eventen brug for et godt pressebillede men også bagefter til at offentliggøre på hjemmeside eller blog. Peter Dahlerup har stor erfaring i at fotografere til events og andre reportage arrangementer. Det kræver stor erfaring for at få de helt rigtige billeder under de ofte meget skiftende lysforhold.

Se flere eksempler på et godt pressebillede fra Peter Dahlerup Fotografi her

Også når firmaet skal promovere nye produkter, nye lokaler eller nyt personale så er der brug for et godt pressefoto. I en avis ser du ofte at der under et billede står pressefoto og ikke en bestemt fotografs navn. Det skyldes at firmaet har betalt en fotograf til at lave et pressebillede og så sendes det ud til en række dagblade, hvor avisernes egne fotografer  så ikke har taget billedet.

Pressefoto eller profilfoto fra et firma laves af Peter Dahlerup overalt i Danmark men selvfølgelig primært i Region Hovedstaden. Som erhvervsfotograf med stor bredde i sortiment og erfaring kan Peter Dahlerup hurtigt hjælpe med nye flotte billeder til firmaets hjemmeside, brochurer eller annoncer.

På disse eksempler her er det profilfotos fra firmaer – se link her profilfoto eller firmafoto eksempler

Ring 21602991 og få en snak med fotograf Peter Dahlerup eller brug kontakt formularen – så kan vi lave et godt tilbud til Jer ….