Pressefotos med de kendte og kongelige

Pressefotograf Peter Dahlerup har internationalt pressekort og er vant til at begå sig i en pressepool i første række og er fleksibel og forudseende som enhver pressefotograf skal være.

Pressefotos er ofte billeder der skal tages på meget kort tid og der sker tit ændringer som gør at man må handle lynhurtigt. Derfor er erfaring hos en pressefotograf yderst vigtigt, så man ikke står og fumler og grubler og hele situationen passerer forbi end hovede mens sveden pibler frem.

Pressefotograf Peter Dahlerup kommer overalt

Pressefotograf Peter Dahlerup bruger sin erfaring til fotografering ved events for firmaer eller private hvor der skal laves stemningsbilleder. Det samme gør sig gældende ved fotografering ved konferencer og kongresser, hvor der skal være stemningsbilleder og billeder af de forskellige talere og indlægsholdere. Her begår den velklædte fotograf Peter Dahlerup sig godt og falder naturligt ind i mængden af gæster som “fluen på væggen”.

Men som bryllupsfotograf bruger fotograf Peter Dahlerup også sine evner som pressefotograf, for ofte er der situationer hvor det er bedst at fotogarfen er diskret og fanger de godte bilelder og stemningen på dagen uden at vække opsigt.

Endelig er der også tit firmaer eller en kommune som ønsker deres egne pressebilleder, som man kan udsende sammen med en pressemeddelelse.

I alle tilfælde er pressefotograf Peter Dahlerup en god og pålidelig fotograf til opgaven – ring 21602991 for info og booking.

Se pressebilleder her fra Prins Christians konfirmation i Fredensborg Slotskirke, hvor HM Dronning Margrethe modtog både Prins Nikolaj og Prins Felix på slotstrappen og senere kom Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary med børnene gående fra Kancellihuset til hovedtrappen på Fredensborg Slot, hvor Dronningen tog imod med åbne arme.