Profilfoto er vigtigt som firmaets ansigt udadtil – ring 21602991 og få hjælp til at få dit firmas profilfoto opdateret af erhvervsfotograf Peter Dahlerup

Fotograf Peter Dahlerup er kvik og fleksibel og har en god indlevelsesevne og forstår at lave de gode billeder til en god pris for dig ….!!!

profilfoto erhvervsfoto erhvervsfotograf Peter Dahlerup

Profilfoto eller firmafoto eller erhvervsfoto – kært barn har mange navne, når et firma eller en virksomhed skal bruge nye billeder til sin hjemmeside.

Erhvervsfotograf Peter Dahlerup har erfaringen og er meget fleksibel og kommer overalt i Region Hovedstaden og laver profilfoto billeder til din hjemmeside, sociale medier og dine trykte brochurer og flyers.

Profilfoto dækker over såvel personalefoto som bygninger og produkter.

Erhvervsfotograf Peter Dahlerup har stor erfaring i dem alle og kommer overalt.

Fotograf Peter Dahlerup færdes lige så godt på de bonede gulve i Kongehuset og hos direktøren og laver profilfoto af lederne i erhvervslivet som på byggepladserne og hos manden på gulvet, som også skal have lavet profilfoto.

Norfors i Hørsholm har således lige fået lavet profilfoto af alle medarbejdere lige fra direktøren og alle på kontorerne som alle på genbrugspladserne rundt om i Nordsjælland, hvor erhvervsfotograf Peter Dahlerup med sit mobile udstyr fotograferede profilfoto on location i mandskabs lokalerne ude på genbrugsstationerne. Alle disse profilfoto portrætter skulle tages på hvid baggrund.

Om du ønsker hvid eller mørk baggrund til dit profilfoto eller du ønsker din medarbejder på et personalefoto taget i miljø kan du se eksempler på både på linket nedenfor til galleriet – men også til et indlæg med plakatfoto, hvor en kandidat til Folketinget Camilla Kiil har fået lavet profilfoto på både hvid baggrund, mørk baggrund og udenfor studiet.

Galleri med profilfoto

Hos 3D Logistik i Glostrup lød opgaven på at få lavet profilfoto af medarbejderne som personalefoto, hvor medarbejderne ses i deres vante miljø samt nogle situationer med firmaets aktiviteter i enkelte profilfotos. Endelig var der også tale om nogle eksteriør billeder af firmaets domicil udefra.

Hos Jens Bokelund som er et rådgivende ingeniørfirma med speciale i ændringer, byggesager og forsikringssager er der her for nylig taget en række profilfotos af Jens hjemme på kvisten, hvorfra han driver sin virksomhed – du kan se hvordan Jens har brugt sine profilfoto billeder på sin nye hjemmeside her

Bokelund – Rådgivende Ingeniørfirma

Pivot Partner som er en service baseret regnskabsvirksomhed i Fredensborg har også fået lavet nye profilfoto optagelser af såvel indehaver Karin Fuglsang Bliksted som alle medarbejderne i virksomheden som et samlet profilfoto med ejendommen som baggrund.

Bemærk det lange smalle format som disse profilfotos er lavet i så det passer i firmaets ny designede hjemmeside.

Du kan se eksemplerne her

Pivot Partner

Ring 21602991 og få en snak med erhvervsfotograf Peter Dahlerup, som har masser af erfaring at bygge på og stor indsigt i hvilke billeder som styrker din virksomhed og i tæt samarbejde med dir firma får løst opgaven til en fornuftig pris … det er faktisk slet ikke så dyrt som det ser ud ….!!!