Rød løber fotograf Peter Dahlerup har igen i år deltaget i Danish Beauty Award som chef fotograf og denne gang i Tivoli Congress Center. Rød løber fotograf Peter Dahlerup havde i år booket ekstern video fotograf – og Ellen Hillingsø ringede og roste filmen …!!!

DBA16_0473

NB. Links til video og flere billeder findes længere nede

Ellen Hillingsø og Peter Frödin var værter ved årets Danish Beauty Award show 2016 i Tivoli Congress Center og ses her på den røde løber sammen med Nina Høfler Kluge og Anne-Dorte Mathiesen som begge er medstiftere af Danish Beauty Award for 10 år siden og Anne-Dorte Mathiesen er direktør og tovholder for showet. Rød løber fotograf Peter Dahlerup har ansvaret for alle VIP ankomsterne på den røde løber ved fotovæggen og senere pressefotos af alle pris modtagerne med de kendte, som har udleveret priserne på scenen.

DBA16_1879 Szhirley på rød løber DBA 2016 fotograf Peter DahlerupDBA16_0693jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Rød løber fotograf Peter Dahlerup er vellidt blandt de øvrige pressefotografer og som det ses på billedet af Szirhley med pressevæggen så er den slags billeder et “must”, når man er hyret af Danish Beauty Award. Da højgravide Cecilie Hother ankom og de omkringstående piger ville føle på maven, så er det med at reagere hurtigt.

Wafande optrådte ved Danish Beauty Award 2016 og selvfølgelig lunne rød løber fotograf Peter Dahlerup ikke dy sig for at gå ind i salen og skyde et par billeder. Men rød løber og prismodtagere var de primære ting for rød løber fotograf Peter Dahlerup

DBA16_3213 Wafande fotograf Peter Dahlerup DBA16_1972

Se alle billederne fra rød løber og alle prismodtagerne taget af rød løber fotograf Peter Dahlerup

Galleri – klik her

Stemningsfilm fra Danish Beauty Award 2016 produceret af Begitte Panduro Andersen

Stemningsvideo – klik her