Verdens premiere på nye hjemmesider …

Hvis du handler i Magasin du Nord på Kongens Nytorv så sætter du pris på at du bliver inspireret og samtidig er der en etage til hver kategori, så f.eks. dametøj er 2. sal osv. Har du travlt så kan du lynhurtig orientere dig og handle og komme videre.

“På vores nye hjemmesider kan du selv vælge om du vil tøffe rundt og blive inspireret …

velkommen indenfor … og se smukke billeder eller om du vil bruge de mange links

og søgefunktioner til at finde hvad du søger …”

 

NYT …. der er kommet en ny side: www.pictures4U.dk som er tilbud til alle der ønsker flotte
billeder på væggen og ikke vil have det naboen og vennerne har og måske et Fine Art billede
med egne modeller eller familien
De velkendte sider er:

www.dahlerup.dk – Peter Dahlerup Fotografi hovedsiden

www.firmafotografen.dk –  er erhvervsfotografi og firmafoto

www.weddings.dk  – er brryllupsfotograf og portrætfotograf

 

Peter Dahlerup Fotografi var blandt de allerførste i Danmark der havde en hjemmeside. Der var dengang kun ca. 96.000 hjemmesider i hele Danmark incl. alle de offentlige, alle firmaer og så alle de private der for sjov havde lavet en hjemmeside med familien.

Den gamle hjemmeside som var aktiv indtil 2015 og hvor der er mange gamle billeder med historisk interesse – f.eks. billeder fra royale begivenheder – du kan se den gamle side på dette link her

Peter Dahlerup har nu for 3. gang siden da ændret sine hjemmesider så de er helt up-to-date … det tekniske ved implementeringen er sket med hjælp fra Carsten Legaard der driver firmaet Dialogdesigneren

World Wide Web … altså hele Verden … kan nu se de sidste nye udgaver af Peter Dahlerup Fotografis hjemmesider og du er altid velkommen døgnet rundt.